studentie.ro  » info-studentie » studentesc » 5 tipuri de studenti peste care dai la biblioteca in sesiune

5 tipuri de studenti peste care dai la biblioteca in sesiune

Publicat: 09 Mai 2011 | Vizualizari: 3309

Pe masura ce sesiunea de examene se apropie, bibliotecile devin tot mai intesate de studenti. In aceasta perioada, vei intalni o multime de tineri care s-au pus pe muncit pentru proiecte si examene in al doisprezecelea ceas. Dar si pe cei care au fost o prezenta constanta de la inceputul anului. Oricum ar fi, iata 5 tipuri de studenti peste care ai sansa sa dai la biblioteca in sesiune!


1. Studentul stresat

Acesta este acel tip de student care este atat de stresat, ca nu are stare. Bate darabana, se ridica de 10 ori pe minut de la masa din sala de lectura, face ture incolo si incoace si eventual se mai si plange cat este el de stresat si de nefericit. Vazandu-l, ai senzatia ca sesiunea de examene este sinonima cu sfarsitul lumii! Te streseaza si nu face decat sa iti dea si tie din energia lui negativa.


2. Studentul sociabil

Nu este nimic in neregula in a fi sociabil, insa nu la biblioteca. De fiecare data cand se intampla sa iti faci veacul pe acolo, cel mai probabil vei da peste cel putin un student care nu are chef sa invete sau sa lucreze la proiecte, ci sa socializeze. Intens. Ii vei auzi gurita incontinuu, pana te vei plictisi si te vei muta in alta parte. Sau ii vei sugera respectivului sa faca pasi!


3. Somnorosul

De ce ai veni la biblioteca doar pentru a ocupa un loc degeaba si a dormi cu capul pe masa in tot acest timp? Pentru asta exista camera de camin!


4. Cuplul

Poate ca intentiile lor erau onorabile. Poate ca, intr-adevar, voiau sa munceasca pentru un proiect si/sau sa invete impreuna. Doar ca situatia este cu totul alta. Cuplul se manifesta asa cum ii sta bine, chiar si in incinta bibliotecii. Nu te mira, asadar, ca auzi chicoteli, vezi pupaturi si o multime alte sunete si imagini similare.


5. Grupul

Studiul in grup la biblioteca nu este cea mai buna idee. Cel putin, nu pentru cei din jur. Cum necum, grupul de studenti are tot timpul senzatia ca este ok sa vorbeasca mai tare... doar pentru ca sunt mai multi la un loc. Si poate ca se straduiesc sa vorbeasca soptit, dar soaptele la unison suna de 10 ori mai ingrozitor decat vorbele rostite normal!

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00