Afla cate locuri sunt disponibile in caminele Universitatii Babes-Bolyai!
3/31082
calendar_month 30 Sep 2013, 00:00
Peste 7000 de studenti inscrisi la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca au depus cereri de cazare in camine pentru anul universitar 2013-2014 si asteapta sa fie repartizati, in conditiile in care oferta institutiei include doar 5216 locuri.

Cele 13 camine apartinand Universitatii Babes-Bolyai sunt neincapatoare pentru numarul mare de studenti inscrisi in anul universitar 2013-2014 care au depus cereri de cazare in camine. Institutia se confrunta cu o situatie asemanatoare celei de anul trecut, cand depusesera cereri de cazare aproape 9000 de studenti, in conditiile in care oferta de locuri a fost aceeasi ca cea din acest an.

Cu toate acestea, reprezentantii institutiei sfatuiesc studentii sa nu-si piarda speranta de a obtine un loc, intrucat experienta arata ca o parte din studenti renunta la locurile pe care au fost repartizati, relateaza adevarul.ro.

In plus, cazarea in caminele studentesti ale UBB nu se face pe o perioada limitata de timp, ci de-a lungul intregului an universitar, multe lucruri putandu-se schimba pe parcurs. Multi studenti renunta, pleaca ori se muta, facand astfel loc altora, de pe listele de asteptare.

Tu ai reusit sa prinzi loc in camine? Spune-ne povestea ta mai jos, in sectiunea de comentarii!

Foto: Citynews.ro