Afla cu cat au crescut tarifele de cazare in caminele studentesti din Bucuresti!
3/31091
calendar_month 01 Oct 2013, 00:00
Taxele de cazare in caminele afiliate Universitatii Bucuresti au crescut simtitor in noul an universitar. Anuntarea majorarii a starnit nemultumirea si furia studentilor, care se vad nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare, desi conditiile de cazare sunt fie la fel, fie mai proaste decat cele de anul trecut.

Universitatea Bucuresti a marit cu o treime chiria pentru locurile de cazare in camin, pentru anul universitar 2013-2014. Reprezentantii institutiei motiveaza majorarea tarifelor pe seama cheltuielilor de reparatii si renovari facute peste vara, in camine.

Cu toate ca reprezentantii universitatii au declarat ca au cheltuit 600.000 de lei pentru renovarea si intretinerea camerelor de camin, studenti care si-au ocupat astazi locurile in caminele din capitala s-au lovit de camere in conditii foarte proaste: pereti murdari cu mucegai, nezugraviti, saltele rupte si armate de gandaci. Cu toate acestea, un student plateste intre 110 si 130 de lei pe luna, pentru a-si pastra locul in camin.

Studentii sunt de-a dreptul revoltati, intrucat de la un an la altul, conditiile de cazare sunt mai proaste, in conditiile in care chiriile cresc, iar reprezentantii universitatii se "lauda" ca investesc sume fabuloase in reamenajarea lor.

Foto: Realitatea.net