studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Bani: Invata sa fii un student mai putin cheltuitor

Bani: Invata sa fii un student mai putin cheltuitor

Publicat: 17 Sep 2012 | Vizualizari: 1117

Studentia reprezinta o perioada care risca sa scoata bani frumosi din bugetul familiei tale. Prin urmare, daca nu cumva faci parte din categoria privilegiata de studenti de bani gata, este important sa iti ajuti parintii si sa inveti sa faci economii. Cum procedezi, afla in continuare!

Luna de luna, primesti o anumita suma de bani de la ai tai. Daca ai noroc, poate primesti si o bursa de la facultate. Oricare ar fi situatia, este important sa stii exact pe ce bani te poti baza. Pune, apoi, deoparte banii pentru cazare si noteaza-ti tot ce iti trebuie (pentru facultate, pentru distractie etc.) si sumele pe care le implica. La final, decide la ce anume poti renunta - spre exemplu, in loc de o iesire in oras o data la 2 zile, iesi de 2 ori pe saptamana.

Totodata, daca vrei cu adevarat sa pui un ban deoparte pentru zile negre sau chiar sa iti suplimentezi veniturile insuficiente, gandeste-te la varianta unui job - fie si unul part time sau chiar temporar (pentru a te putea bucura in continuare de studentie). Ce spui despre un job in campusul in care locuiesti, de pilda?

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00