studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Camine studentesti inchise pentru renovari

Camine studentesti inchise pentru renovari

1/177327
calendar_month 18 Iun 2014, 00:00
Odata cu terminarea sesiunii de examene si instalarea vacantei de vara, caminele studentesti intra in renovari si reabilitari. Este si cazul caminelor din campusul studentesc al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu care au nevoie de reparatii, asadar studentii cazati acolo vor trebui sa se mute in caminul 7, singurul deschis pe timpul vacantei de vara.

Norocosii care nu vor fi nevoiti sa se mute sunt studentii cazati in caminele 3 si Academica. Celelalte, mai exact 1, 2, 4, 5 si Teologia vor fi inchise pentru renovari si reabilitari, dupa caz. Studentii din aceste camine vor trebui sa depuna o cerere insotita de o copie a cartii de identitate la Serviciul Social, de pe Bulevardul Victoriei din Sibiu, pana pe data de 15 iulie 2014, de luni pana vineri, in intervalul orar 10-15. Cererea se poate descarca de pe site-ul ULBS, iar studentii care solicita un loc in caminul 7 vor trebui sa specifice specializarea si anul de studiu.

Afla informatii complete despre admiterea la toate facultatile din Romania, aici>>

Incepand cu data de 15 septembrie, si caminul 7 va intra in reabilitari care includ schimbarea tamplariei, repararea tevilor de apa si lucrari de igienizare. Pretul pe care va trebui sa il plateasca un student cazat in caminul 7 pe timpul verii, indiferent ca se afla la taxa sau la buget, este de 230 de lei pe luna.

Potrivit tribuna.ro, pentru cazarile din toamna, pentru anul universitar 2014-2015, cererile se depun tot la Serviciul Social al ULBS, pana pe data de 15 iulie, in acelasi interval orar. Campusul pune la dispozitia studentilor ULBS 1980 de locuri in camine.

Andreea Catan
Foto: ulbsibiu.ro