studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Caminele studentesti din Timisoara, pregatite sa-si intampine noii locatari

Caminele studentesti din Timisoara, pregatite sa-si intampine noii locatari

Publicat: 26 Sep 2013 | Vizualizari: 1385

In curand, aproximativ 50.000 de studenti vor incepe cursurile la universitatile de stat din Timisoara, insa doar 13.000 dintre ei vor beneficia de cazare in caminele studentesti. Cele mai multe spatii au fost renovate de curand si sunt pregatite sa-si primeasca noii locatari.

Universitatea Politehnica Timisoara are 16 camine studentesti renovate, insa doar 14 sunt destinate studentilor. Celelalte doua camine au garsoniere pentru doctoranzi, cadre didactice, sportivi si angajati din cadrul UPT.

In ultimii ani, cererile de cazare la caminele studentesti care apartin Universitatii Politehnica Timisoara au fost acoperite aproape in totalitate.

Universitatea de Vest din Timisoara dispune de 10 camine studentesti, in care pot fi cazati putin peste 3000 de studenti, dar numarul locurilor disponibile acopera doar jumatate din numarul cererilor de cazare. Studentii norocosi, care au prins un loc in camin, vor beneficia de conditii decente de cazare: internet wireless, cablu TV, geamuri termopan, masina de spalat, dus, frigider etc.

La Universitatea de Stiinte Agricole, Universitatea de Medicina Veterinara a Banatului si Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes", numarul locurilor disponibile in caminele studentesti a acoperit aproape in totalitatea cerererile de cazare.

Sursa foto: citynews.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00