studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Care este situatia inscrierilor la caminele Universitatii Ovidius?

Care este situatia inscrierilor la caminele Universitatii Ovidius?

1/160693
calendar_month 23 Sep 2013, 00:00
Universitatea Ovidius din Constanta ofera, pentru anul universitar 2013-2014, 1410 locuri de cazare in caminele studentesti de care dispune. Inscrierile si depunerea cererilor s-a incheiat sambata, iar numarul total al celor care si-au exprimat dorinta de a primi un loc de in camin este de 1425, putin mai mare decat oferta universitatii.

Perioada de doua saptamani, in care studentii eligibili puteau depune cererea pentru cazarea intr-unul dintre caminele universitatii Ovidius din Constanta, s-a incheiat sambata, 21 septembrie. Reprezentantii institutiei au tras linie si au inregistrat, per total, 1425 de cereri de cazare, in conditiile in care oferta este de doar 1410, insa promit ca vor rezolva situatia si vor gasi cazare pentru toata lumea.

Desi nu s-au facut inca publice informatiile cu privire la pretul unui loc de cazare in camin, pentru anul universitar care urmeaza sa inceapa in 1 octombrie, exista speculatii conform carora costurile de cazare ar ramane aceleasi cu cele de anul trecut, adica 250 lei/luna.

Foto: Novaapollonia.ro