Ce aspecte trebuie sa le urmareasca studentii la anunturile de vanzari de case si vile din sectorul 4?
3/38432
calendar_month 27 Feb 2017, 00:00
Dupa cum stim deja, vanzarile de case si vile din sectorul 4 au luat amploare, mai cu seama in ultimii 5 ani. Dupa o perioada de stagnare, pricinuita de criza economica din anii 2008-2011, imobilele din aceasta parte a Capitalei sunt din nou la mare cautare. Doar in ultimul an, mii de familii si-au stabilit domiciliul in zona Berceni sau Popesti Leordeni, in primul rand, datorita accesului facil la mijloacele de transport in comun de suprafata sau la metrou, cat si la importante centre comerciale.

Ce trebuie sa stie studentii despre vanzarile de case si vile din sectorul 4?

Din punct de vedere al intinderii, zona de sud a Bucurestiului este una dintre cele mai mari ale capitalei Romaniei. Cu o suprafata de aproximativ 34 de kmp, zona este traversarsata de raul Dambovita, care intretaie Soseaua Vitan-Barzesti, pana la limita cu A2 si strabate Spaiul Unirii. La Sud, limita sectorului 4 este reprezentata de comuna Berceni, care a dat numele cunoscutului cartier muncitoresc, iar la vest de Soseaua Giurgiului.

Potrivit opiniei specialistilor in fizica pamantului, cartierele din aceasta parte a orasului ar fi mai ferite de actiunea undelor seismice, parere contrasisa, insa, de multi dezvoltatori imobiliari.

Cert este ca, dezvoltarea infrastructurii rutiere, racordarea moderna la sistemul public de iluminat, cat si la principalele utilitati, au permis construirea si cresterea numarului de vanzari case vile sector 4.

In plus, imbunatatirile aduse magistralei 2 a metrolului bucurestean a contribuit la reducerea timpului parcus pana in centrul istoric. Asadar, stabilirea domiciliului la periferia capitalei sau in comune invecinate, cum ar fi Popesti Leordeni nu mai reprezinta o piedica.

Un punct forte al noilor locuinte il constituie costul mai redus comparativ cu partea de nord a orasului

Spre exemplu, o vila cu trei camere, o suprafata de 80 mp la amprenta si o curte de 25 mp porneste de la 70.000 de euro, un pret destul de avantajos pentru studentii si tinerii aflati la inceput de drum.

Vanzarile de case si vile din sectorul 4 au cunoscut o ascensiune impresionanta si datorita finisajelor impecabile de care dispun, si anume, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC. Finisajele se pot alege si im functie de preferintele cumparatorilor. In plus, toate imobilele sunt extrem de spatioase si luminoase, sunt construite din beton armat, iar peretii sunt placati cu caramida Porotherm.

Nu in ultimul rand, casele si vilele situatie pe Soseaua Oltenitei, in comuna Popesti-Leordeni sau pe raza comunei Berceni dispun de un sistem performant de izolare fonica si termica. Peretii cladirilor sunt placati cu polistiren expandat, iar fatada este realizata in culori atragatoare, precum alb sau bej.

Acum este mai simplu de achizitionat un imobil

Luxul si confortul sunt la tot pasul cu noile locuinte construite in sectorul 4. Asadar, studentii si tinerii pot scapa acum de povara platii unei chirii sau de conditiile dificile de la camin. Daca dispun de un avans de minim 5%, un loc de munca sau de resurse financiare suficiente, pot apela la un credit Prima Casa si se vor putea muta, in cel mai scurt timp, intr-o adevarata oaza de liniste.Pe scurt, vanzarile de case si vile din sectorul 4 aduc beneficiu dublu, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru cumparatori.

In incheiere, nu trebuie sa uitam sa precizam ca imobilele beneficiaza si de locuri de parcare in fata casei sau in curtea ce le inconjoara!