studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Ce sa faci si sa nu faci in baia din camin

Ce sa faci si sa nu faci in baia din camin

1/132830
calendar_month 20 Sep 2012, 00:00
Nu putini sunt studentii care petrec macar un an de facultate in camin. Cei mai multi dintre acestia nu sunt caministi privilegiati, cu baie proprie, in camera. Daca si tu te vezi nevoit sa faci fata baii la comun, ideal ar fi sa deprinzi cateva reguli minime de eticheta.
Foloseste o gentuta de baie
Pentru a te asigura ca ai intotdeauna tot ce iti trebuie cand te bagi la dus, foloseste cu incredere o gentuta de baie. Accesoriul ar trebui sa fie suficient de incapator pentru a-ti permite sa introduci in interiorul sau gelul de dus, samponul, buretele sau lufa etc. Gentuta se va dovedi foarte utila, mai ales daca iti faci un obicei din a pastra tot ce ai nevoie la dus in interiorul ei.
Curata dupa tine
Nu iesi niciodata din cabina de dus inainte de a fi clatit cadita cu apa curata si de a fi indepartat firele de par acumulate in gaura de scurgere. De asemenea, este recomandat sa nu iti uiti nici prosoape si alte accesorii, intrucat risti sa nu le mai gasesti.
Foloseste slapi de baie
Trist, dar adevarat: nu poti sti niciodata cel fel de oameni intra in cabina de dus. Prin urmare, daca nu vrei sa te trezesti cu diferite probleme la nivelul pielii, ideal ar fi sa intri mereu incaltat in slapi de baie in cabina de dus.