Ce studenti sunt inca pe listele de asteptare pentru locuri de cazare in camin?
3/31071
calendar_month 30 Sep 2013, 00:00
Vineri, 27 septembrie, cu doar cateva zile inainte de inceperea noului an universitar, existau inca studenti care nu au reusit sa obtina un loc in camin, fiind trecuti pe listele de asteptare. Este si cazul Universitatii "Ovidius" din Constanta, unde s-au depus 1416 de cereri de cazare, in conditiile in care oferta institutiei eera de 967 de locuri, repartizate pe facultati.

Calvarul studentilor constanteni a inceput vineri seara, cand fiecare facultate din cadrul universitatii a afisat listele cu candidatii admisi in camine si cei aflati "in asteptare". Repartizarea pe cele 967 de locuri disponibile s-a facut in functie de mai multe criterii: media din anul anterior, media de la admitere sau numarul de locuri alocate facultatii alese.

Unele facultati au reusit sa acopere integral cererea studentilor, in timp ce altele, au fost depasite de numarul mare de solicitari, punand o multime de studenti pe listele de asteptare.

Repartizarea locurilor se incheie astazi, 30 septembrie, cand toti studentii spera sa obtina un loc de cazare in camin, pentru a nu fi nevoiti sa plateasca chirie.

Tu in ce situatie te afli? Ai reusit sa obtii un loc in camin sau preferi spatiile inchiriate?

Foto: Adevarul.ro