studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Centrul de Resurse pentru Studenti Cluj

Centrul de Resurse pentru Studenti Cluj

Publicat: 17 Mai 2011 | Vizualizari: 5512

Casuta galbena din spatele cantinei din complexul studentesc Hasdeu este locul perfecta pentru a desfasura sedinte, training-uri , evenimente culturale sau intalniri de lucru.

Studentii UBB pot beneficia de informatii si consultanta din partea membrilor Organizatiei Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai cu privire la drepturile studentului, oportunitati de voluntariat, proiecte ale ONG-urilor din tara sau strainatate, programe de mobilitate, burse si internship-uri.

Centrul de Resurse pentru Studenti are doua sali de training dotate cu aparatura necesara desfasurarii acestor activitati (videoproiector, flipchart, mobilier etc), plus inca doua incaperi dotate cu calculatoare si xerox-uri. CRS este deschis zilnic pentru studenti, de luni pana sambata in intervalul orar 16-20. In fiecare zi centrul este deschis pentru consultanta oferita studentilor interesati de catre voluntarii OSUBB, cat si pentru Biblioteca de imprumut pentru studentii din UBB, cu carti din colectia Cotidianului, cursuri si nu numai.

CRS functioneaza sub sloganul "Mi casa es su casa!"

Sursa foto: osubb.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00