studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Concurenta acerba pe camerele de camin de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

Concurenta acerba pe camerele de camin de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

1/159581
calendar_month 06 Sep 2013, 00:00
In curand debuteaza un nou an universitar, iar camerele de camin intra abia acum in renovari. Din aceasta cauza, multi dintre studentii care au de sustinut examene in luna septembrie vor trebui sa isi caute alte gazde. De asemenea, administratorii caminelor Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu spun ca anul acesta vor fi din nou probleme cu cazarea.

"Numarul de cereri a fost la fel ca in ceilalti ani, in jur de 2.500. Deci vor ramane si studenti care nu vor primi cazare. Noi avem aproximativ 2.000 de locuri. Eu zic ca o parte dintre ei vor fi rezolvati la redistri­buire, pentru ca nu toti dintre cei care au primit cazare vor veni sa isi ocupe locul. Cred ca vom rezolva 80% din solicitari", a declarat Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.

Cazarile pentru anul universitar 2013-2014 vor debuta pe 26 septembrie, iar primii care vor primi camere de camin vor fi studentii din anii IV-VI si masteranzii, urmand ca pe 27 septembrie sa fie repartizati studentii din anul III, pe 28 septembrie cei din anul II si pe 29 septembrie cei din anul I.

Sursa foto: barfadeiasi.ro
Autor: Ana Ionescu