studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Cresc tarifele la cazare in camine pentru studentii din Iasi

Cresc tarifele la cazare in camine pentru studentii din Iasi

Publicat: 16 Aug 2013 | Vizualizari: 1156

Dupa ce in urma cu cateva saptamani, reprezentantii universitatilor din tara anuntasera ca tarifele la cazare in camine pentru studentii raman aceleasi ca in urma cu un an, oficialii Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi dau o veste proasta studentilor lor, anuntand ca taxele in camine ar putea fi majorate cu 10% in anul universitar urmator.

Studentii care urmeaza sa se cazeze in caminele aferente Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi au primit o veste proasta, dupa ce reprezentantii Biroului Executiv al Consiliului de Administratie a institutiei au anuntat ca tarifele ar putea fi majorate cu pana la 10% in anul universitar 2013-2014.

Cresterile de tarife sunt vizate in special in caminele din Campusul Codrescu, fara a fi exclus ca si celelalte camine sa fie afectate de aceasta decizie.

In prezent, la UAIC, tarifele pentru cazare in camine se incadreaza intre 110 si 480 de lei pe luna, in functie de numarul de locuri si conditiile pe care le ofera fiecare camera in parte.

Autor:
Daniela Ganciu
Foto: ziar.asii.ro

Citeste si

Tarile cu cele mai mari taxe universitare pentru studenti straini

Cum este viata de student in campusul Universitatii Oxford

Joburi de vacanta pe litoral pentru elevi si studenti

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00