studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Cum te imbraci in prima zi de cursuri?

Cum te imbraci in prima zi de cursuri?

Publicat: 12 Sep 2011 | Vizualizari: 7387

Prima zi de facultate se apropie cu pasi repezi, iar tu te afli pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru inceperea noului an universitar. Te-ai gandit, insa, ce vei purta in prima zi de cursuri? Daca nu, iti oferim noi cateva idei in cele ce urmeaza!



Nu te grabi

In primul rand, ideal ar fi sa te gandesti din timp cu ce anume vrei sa te imbraci. Probeaza tinute peste tinute pana cand o gasesti pe cea in care te simti si arati excelent. De pilda, poti opta pentru o combinatie intre colanti, o rochita inflorata si cateva accesorii bine alese.

Sursa foto:
collegefashion.net



Combina elementele preferate

Cu siguranta ai cateva haine si acceorii care iti plac mai mult decat celelalte. Ce ar fi sa le combini si sa le porti in prima zi de cursuri? Asigura-te, totusi, ca rezultatul nu e o tinuta de club.

Sursa foto: collegefashion.net



Adopta o tinuta clasica

Cu ce nu ai cum sa dai gres? Cu o tinuta clasica. Mergi pe culori neutre - eventual punctate cu cateva accesorii colorate sau un lac de unghii vesel - si pe piese vestimentare usor elegante. Vei face impresie!

Sursa foto: collegefashion.net

Autor: Dana Saporan

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00