Garsoniera, locuinta ideala cerintelor din 2022
3/39068
calendar_month 04 Oct 2022, 00:00
Piata imobiliara s-a schimbat si una dintre tendintele principale este cautarea locuintelor compacte. Prin urmare, investitiile in imobiliare integrate au crescut din ce in ce mai mult. Cunoasteti conceptul de garsoniera?

Cu rutine din ce in ce mai aglomerate, multi tineri si profesionisti au cautat sa locuiasca in case care imbina confortul si caracterul practic. In acest sens, garsonierele sunt optiunea ideala pentru cei care doresc sa-si optimizeze viata de zi cu zi. Conceptul de garsoniera a devenit un trend in ultimii ani datorita boom-ului dezvoltarilor imobiliare verticale. Cu orasele din ce in ce mai dominate de cladiri, locuintele compacte sunt construite cu scopul de a optimiza spatiile si de a face rutina rezidentilor mai practica.

Planul apartamentului garsoniera are o dimensiune care variaza intre 20 si 40 de metri patrati. Cu toate acestea, chiar si in proprietatile mai compacte, exista optiuni cu balcon si bucatarie separata. Secretul consta in optimizarea spatiului!

In aceste case, este obisnuit sa se observe integrarea sufrageriei si bucatariei – in unele cazuri, chiar si dormitorul. Planta poate fi adaptata in functie de nevoile rezidentului si, in zilele noastre, se poate da un sentiment mai mare de amplitudine mediului, cu pereti despartitori si pereti realizati cu placi de gips-carton, de exemplu.

Garsoniera este conceputa special pentru persoanele care au o rutina incarcata, dar nu renunta la confort si practic. Consultati principalele avantaje:

Dupa cum am spus mai devreme, garsoniera este o optiune excelenta pentru cei care lucreaza mult timp. Va puteti imagina ca veniti acasa la sfarsitul zilei si aveti multe lucruri de organizat? O locuinta compacta optimizeaza foarte mult acest tip de rutina, deoarece planul de etaj este mic si practic.

Castigul depaseste resedinta in sine: cladirile care ofera locuinte in stil garsoniera compenseaza de obicei dimensiunea proprietatii cu mai multe servicii suplimentare. Economisiti la curatarea casei si va puteti bucura in continuare de sala de sport, spalatorie, piscina si alte resurse ale condominiului in sine. Decorarea garsonierei urmeaza si ea aceasta linie, cu un aspect modern si dinamic. In plan, este obisnuit sa se observe un mediu integrat, care implica sufrageria, bucataria si dormitorul – profitand de toate spatiile intr-un mod inteligent. Un alt avantaj al unui apartament mic este, in general, ca va fi mai ieftin. La urma urmei, valorile sunt calculate in functie de metrul patrat al proprietatii. Cand vorbim de garsoniere, exista si posibilitatea de a face parte dintr-o cladire moderna si noua, care contribuie la o economie generala pe termen lung. Cei interesati pot gasi o multime de Garsoniere de vanzare Bucuresti pe site-ul imopedia.ro, unul din cele mai bune portaluri de imobiliare!

In comparatie cu un apartament standard, o garsoniera noua ofera o valoare mai competitiva. In plus, ponderea condominiilor de acest tip este si ea mai mica, deoarece sunt mai multe apartamente pe etaj – si, in consecinta, repartizarea devine mai mare. Tocmai pentru ca au un plan de etaj optimizat si nou, garsonierele sunt preferatele pietei imobiliare. Pe termen lung, tendinta este de a le pune si mai mult in valoare – intrucat numarul cladirilor rezidentiale a crescut exponential in diferite orase.Deoarece sunt usor de intretinut, aceste proprietati imbatranesc mai putin si sunt mai practice de renovat daca este necesar. Adica rentabilitatea financiara este garantata pentru cei care aleg sa cumpere o garsoniera.