studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Student, caut chirie! Afla care este nivelul chiriilor in Cluj!

Student, caut chirie! Afla care este nivelul chiriilor in Cluj!

Publicat: 27 Sep 2012 | Vizualizari: 3351

Cum au mai ramas doar cateva zile pana la inceperea unui nou an universitar, studentii care nu au prins un loc in camin se afla in cautarea unor locuinte de inchiriat. Valoarea chiriilor nu este insa deloc mica.

Au inceput cazarile in caminele din tara

Nu ai absolvit o facultate? Afla ce sanse ai sa te angajezi!

In Cluj, dintre cei 72.000 de studenti existenti, doar 12.000 beneficiaza de locuri in camine. Restul sunt nevoiti sa stea in gazda sau in chirie. Cum cererea este foarte mare, preturile la chirii au crescut pe masura. Conform City News, cele mai ieftine zone din Cluj sunt cartierul Manastur si cartierul Buna Ziua. Chiria pentru un apartament in aceste zone se situeaza intre 250 si 270 euro (pentru 2-3 camere).

Cele mai scumpe zone sunt Grigorescu si Gheorgheni, unde chiria pentru o garsoniera se invarte in jurul sumei de 200 euro. "A ramas in topul cererilor cartierul Gheorgheni si Marasti. Acestea sunt zonele cerute de studentii de la Stiinte Economice. Cei de la Facultatea de Medicina si Farmacie prefera zona de centru sau Manastur si chiar Zorilor", a declarat Sanda Moldovan, reprezentant al unei agentii imobiliare.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00