studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Studentie.ro te ajuta sa iti gasesti locuinta de inchiriat

Studentie.ro te ajuta sa iti gasesti locuinta de inchiriat

Publicat: 31 Aug 2011 | Vizualizari: 6886

Studentie.ro da startul la chirii! Pentru ca stim cat este de neplacut sa explorezi la maximum internetul ca sa gasesti un apartament sau o garsoniera de inchiriat, noi iti venim in ajutor!

Odata cu inceperea noului an universitar, te asteapta o multime de griji de organizare. Studiile in alt oras presupun prieteni noi, oras nou si...de ce nu, o casa noua. Asadar, sectiunea Anunturi din Studentie.ro iti pune la dispozitie un sistem de filtrare care te ajuta sa cauti mai repede o locuinta in functie de zona in care doresti sa stai.

Goana dupa chirii va incepe cat de curand asa ca trebuie sa te gandesti din timp la acest aspect. Chiar daca preturile sunt un pic mai mari decat daca ai alege sa te cazezi la caminele studentesti, trebuie sa te gandesti ca viata in chirie iti poate oferi mai multe avantaje: o camera doar pentru tine, baie proprie, bucatarie, plus multa libertate (nu va trebui sa dai explicatii pentru micile petreceri sau prietenii care vor sa ramana la tine peste noapte).

Este foarte simplu. Intra aici si convinge-te singur!

De asemenea, Studentie.ro te ajuta sa-ti intocmesti lista de cumparaturi pentru noul an universitar: de la lenjerie de pat, electrocasnice pana la rechizite scolare. Tu alegi produsele si cantitatea, iar noi iti calculam automat preturile. Ce poate fi mai tare decat atat?

Spor la cumparaturi!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00