studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Studentii constanteni se lupta sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius"

Studentii constanteni se lupta sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius"

1/159897
calendar_month 11 Sep 2013, 00:00
Universitatea "Ovidius" din Constanta a demarat luni, 9 septembrie, procesul de depunere a cererilor de cazare pentru ocuparea locurilor din caminele proprii. Numai in prima zi, 163 de studenti in primul an de facultate si-au depus cererile de cazare.

Depunerea cererilor de cazare continua pana in data de 20 septembrie, in intervalul orar 9.00 - 14.00, la cantina Universitatii "Ovidius", etajul I, din bd. Mamaia, nr. 24, noteaza Observator.ro.

Cei mai multi studenti interesati sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius" din Constanta provin din judetele Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau si Galati, dar si din localitatile din judetul Constanta.

Prioritate la cazarea in camin o au studentii romani bursieri care ocupa locuri bugetate, studentii bugetari care se incadreaza la cazuri sociale si studentii care urmeaza cursuri la zi, pe locuri fara taxa.

De asemenea, prioritari sunt si studentii straini care beneficiaza de burse din partea statului roman.

Foto: studentpenet.ro