studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Studentii revin la facultate: afla ce chirii sunt in Constanta!

Studentii revin la facultate: afla ce chirii sunt in Constanta!

1/130808
calendar_month 29 Aug 2012, 00:00
Odata cu apropierea noului an universitar, studentii au pornit la vanatoare de locuri de cazare. Cei care nu vor sau nu prind un loc in camin au la dispozitie si varianta cazarii in chirie. In Constanta, pretul chiriilor variaza simtitor de la un cartier la altul.
Universitatea din Colorado le permite studentilor sai sa aiba arme de foc la cursuri

Internship 2.0 2012 pentru studentii interesati de PR
La fel ca in celelalte orase universitare, valoarea chiriilor variaza in functie de cartier, dar si de confortul oferit. Astfel, daca o garsoniera de 12 mp din Inel II, mobilata si dotata cu masina de spalat, frigider si televizor poate fi inchiriata pentru suma de 140 euro pe luna, situatia este cu totul alta in zona Faleza Nord, unde tot o garsoniera, de aceasta data de 44 mp, cu finisaje de lux, se poate inchria contra sumei lunar de 300 de euro, scrie ZiuaConstanta.ro.

In ceea ce priveste apartamentele cu doua camere, o astfel de locuinta poate fi inchiriata pentru 170 euro in zona Inel 1. Cu 150 de euro se poate inchiria tot un apartament cu doua camere, dar in zona Casei de Cultura. In Tomis III, chiria pentru o astfel de locuinta ajunge la 250 euro, in zona Gara Constanta la 300 euro, iar in complexul Spectrum, la 800 euro.

Foto: roportal.ro