studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Studentii Universitatii "Lucian Blaga" vor cazare in camine de lux

Studentii Universitatii "Lucian Blaga" vor cazare in camine de lux

Publicat: 05 Oct 2012 | Vizualizari: 1725

Studentii de la Universitatea Lucian Blaga au depus cereri pentru a primi un loc de cazare in caminele de lux, acolo unde preturile sunt pe masura.

Stundentii au vrut camere in care sa stea singuri sau sa aiba cel mult un coleg. Camerele din Caminele nr. 2 si 3 au fost cele mai cerute, mai ales pentru ca acestea asigura conditii de hotel. Camerele sunt amenajate, mobilate, utilate si sunt intr-o conditie excelenta.

Camerele din Caminul nr. 3 au preturi cuprinse intre 360 si 600 lei pe luna, in functie de statutul de bugetar sau nebugetar. Prof. univ. dr. ing Ioan Bondrea, rectorul ULBS a declarat ca "Dorim sa solutionam cat mai multe dintre cererile de cazare ale studentilor nostri, dar, in acelasi timp, facem eforturi deosebite pentru a le oferi studentilor conditii cat mai bune de viata in caminele ULBS si in cantinele noastre. M-am bucurat ca televiziunea nationala a remarcat ca in caminele ULBS exista cel mai inalt standard de calitate din caminele universitatilor de stat din Romania".

Autor: Corina Petrea

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00