Tipuri de colegi de camera pe care ii poti avea in camin!
3/34739
calendar_month 22 Sep 2014, 00:00
In cazul in care te pregatesti ca odata cu viata de student sa incepi si viata de locuitor al unui camin studentesc, te pregatim din timp cu niste informatii care iti vor fi de foarte mare folos peste o saptamana si un pic. Iata mai jos cam peste ce fel de colegi de camera poti nimeri si cum sa le “supravietuiesti” cu succes:

1. Obsedatul de curatenie

Confunda camera de camin cu un salon de spital si simte nevoia ca totul in jurul lui sa fie perfect steril. Nu indrazni sa lasi lucruri murdare pe “teritoriul” lui caci sigur va urma o criza in urma acestei greseli.
2. Bufnita. Este tipul de coleg de camera pe care il vei urai toata viata de acum incolo in cazul in care tie iti place sa dormi bine noaptea. Pentru el ora 22.00 e ora 3.00 dimineata, adica rareori se va culca inaine de aceasta ora, asa ca va trebui sa te obisnuiesti sa dormi cu zgomot si lumina deopotriva...
3. Obsedatul de jocuri
Pe el il vei gasi tot timpul intr-un punct fix atat timp cat se va afla in camera. In fata calculatorului, tabletei sau consolei. Este o prezenta destul de plictisitoare, dar poate fi usor ignorat daca foloseste casti si nu te deranjeaza cu zgomotele jocurilor.
4. Colegul pasiv-agresiv
Iti vei da seama de la inceput ca e usor ciudat, insa te vei convinge de acest lucru abia in momentul in care vei incepe sa primesti biletele pentru orice fapt aparent nevinovat pe care il vei comite. El nu iti va spune niciodata drept in fata de ce e deranjat ci iti va pune un biletel strategic in care isi va varsa amarul.
5. Fantoma
In cazul in care sperai sa iti faci din colegul de camera un prieten, afla ca acesta nu e genul cu care te poti imprieteni, asta pentru ca nu va fi aproape niciodata in camera. El vine si pleaca mereu astfel incat, abia daca vei reusi sa schimbi doua vorbe pe parcursul zilei cu el.
6. Petrecaretul
In cazul in care nu ii vei tine companie prin toate locurile prin care isi va petrece el noptile, va trebui sa te obisnuiesti cu sosirile lui acasa tarzii, cand va face zgomot, lumina si eventual il vei auzi zacand prin baie din cauza ca a baut prea mult.
7. Baiatul (fata) mamii
In cazul in care vei nimeri peste un astfel de coleg, trebuie sa te obisnuiesti cu vizitele dese si pline si ingrijorare ale parintilor colegului tau de camera. Desi parintii pot fi foarte plictisitori uneori, consoleaza-te cu faptul ca acestia aduc intotdeauna cu ei ceva bun de mancare.
8. Soarecele de biblioteca
Acest tip de coleg pe care nu il vom numi tocilar se va enerva foarte tare in cazul in care el va dori sa studieze sau sa lucreze la un proiect iar tu il vei deranja cu muzica, dfilmele sau jocurile tale. Tot ce isi doreste acest tip de coleg este liniste ca sa se poata concentra.
9. Vampirul
Acest tip de coleg de camera iubeste intunericul asa cum iubesc florile lumina. Atat timp cat el va fi in camera asteapta-te sa fie draperiile trase si orice sursa de lumina eliminata. Va fi greu sa va impartiti timpul petrecut in intuneric vs timpul petrecut pe lumina.
10. Moara stricata
In lume exista oameni care vorbesc mult, foarte mult si extrem de mult. Acest tip de coleg de camera, din pacate, face parte din cea din urma categorie, si... in cazul in care iti doresti sa termini facultatea, ar trebui sa iti petreci timpul in care vei dori sa studiezi numai la biblioteca. Altfel... va fi imposibil sa inveti ceva cu el in camera.Foto: collegecandy.com