studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Top 5 colegi nesuferiti de camera

Top 5 colegi nesuferiti de camera

9/93830
calendar_month 06 Dec 2010, 00:00
Atunci cand stai in camin, iti doresti, poate cel mai mult, sa ai parte de colegi de treaba, cu care sa duci o existenta pasnica. Totusi, norocul nu te loveste de fiecare data. Descopera, in randurile urmatoare, care sunt cativa dintre cei mai nesuferiti colegi de camera din camin!

1. Colegul drogat
Trist, dar adevarat: exista studenti care nu „fumeaza” ocazional, ci mai tot timpul, sau chiar ajung sa consume substante si mai periculoase. Colegul tau poate fi un tip de treaba, insa lucrurile se complica in momentul in care devii si tu implicat in existenta sa periculoasa. Daca situatia tinde sa degenereze, propune-i administratorului sa te mute cat mai curand!

2. Colegul mancacios
Primesti mancare de acasa o data pe saptamana, iti mai faci si tu cumparaturi din cand in cand si poate mai si gatesti. Oricum ar fi, ai parte de un coleg de camera care are grija sa nu iti mai ramana nimic de mancare in frigider dupa primele doua zile din saptamana. Acest coleg nesuferit ar putea fi ok daca nu te-ar lasa pe tine fara de-ale gurii. Cum insa nu este cazul, iar el haleste tot, este timpul sa iei masuri!

3. Colegul petrecaret
Una este sa iesi in fiecare week-end in club, alta este sa iesi in fiecare zi! Chiar si cand ai cursuri de la ora 8, colegul tau vine la 3 dimineata pus pe distractie, cu spritul in nas si face tot posibilul sa te scoala din somn. Nesuferitul mai are si tupeul sa se mire ca tu nu ii impartasesti entuziasmul la acele ore ale diminetii!

4. Colegul obsedat de curatenie

Ok, nici tie nu iti place sa traiesti intr-o cocina, insa de aici pana la a fi obsedat de curatenie este o cale foarte lunga! Acest coleg nesuferit de camera te critica incontinuu, face curatenie incontinuu si iti arunca priviri furioase doar pentru ca nu ai pus paharul de suc pe biscuitel. Poate fi amuzant la inceput sa stranga mereu cineva dupa tine si sa traiesti intr-o camera curata ca un bec, insa, cu timpul, colegul obsedat de curatenie iti va scoate peri albi!

5. Colegul cuplat

Tu credeai ca ai doar un coleg de camera in camin. In realitate, insa, stai tu, colegul tau si prietena lui. Indiferent de zi si de ora, colegul tau nesuferit gaseste de cuviinta sa isi aduca prietena cica „in vizita”. Din pacate, vizitele se prelungesc intotdeauna, iar prietena tipului ajunge sa isi petreaca tot timpul la voi in camera. Enervant, stim. De parca nu era suficient, prietena colegului se serveste din mancarea ta, mai doarme si in patul tau cand lipsesti (si nici macar nu te anunta) si iti foloseste si lucrurile!

Dana Saporan - editor Studentie.ro