studentie.ro  »  Info studentie  »  Studentesc  »  Top 6 lucruri absolut necesare pentru inceperea facultatii

Top 6 lucruri absolut necesare pentru inceperea facultatii

1/111041
calendar_month 15 Sep 2011, 00:00
Vacanta a intrat pe ultima suta de metri! In zilele de dinaintea inceperii unui nou an universitar, este important sa te pui la punct cu cele necesare. De la matura la instrumente utile la facultate, iata care sunt lucrurile care nu au voie sa lipseasca de pe lista ta de cumparaturi!

Intr-o ordine aleatorie, descopera in continuare lucrurile absolut necesare pentru inceperea facultatii:

1. Solutii pentru curatat

Indiferent unde urmeaza sa stai in acest an universitar, probabil ca ai in minte o curatenie generala in ziua in care te cazezi. Drept urmare, ai nevoie de solutiile de curatat potrivite unui asemenea demners amplu: de la cele pentru linoleum, parchet si/sau gresie la cele de mobila si de vase.

2. Matura si mop

Alte obiecte, la fel de utile in noua ta locuinta, sunt matura si mopul, din motive evidente. Chit ca iti este mult mai usor sa dai cu aspiratorul decat cu matura, daca stai in camin, cea din urma s-ar putea sa iti fie mai la indemana (si, bineinteles, sa te ajute sa te incadrezi mai bine in buget).

3. Lenjerie de pat

Poti foarte bine sa iti aduci cateva lenjerii de pat de acasa, daca nu vrei sa dai banii pe unele noi. In orice caz, asigura-te ca ai cel putin doua, pe care sa le utilizezi cu schimbul.

4. Ustenstile de bucatarie

Poate ca nu esti tu cel mai mare bucatar, dar tot va trebui sa mananci si nu o vei face cu mana. De aceea, trece pe lista ta de cumparaturi pentru facultate si tacamurile, plus alte ustensile de tipul farfurii, cani, tigaie, oala etc.

5. Electrocasnice

In special daca ai primit loc in camin, vei avea nevoie sa iti mobilezi noua locuinta si cu cateva aparate electrocasnice. Pentru inceput, nu ti-ar strica un frigider - second hand, ca sa economisesti bani - si o plita electrica ori un resou, pentru gatit. Daca bugetul tau este mai generos, nu uita de cuptorul cu microunde si de masina de spalat (daca spatiul si administratorul iti permit instalarea uneia).

6. Lucruri pentru facultate

Lista poate fi interminabila, in functie de facultatea aleasa. In orice caz, nu uita de caiete si pixuri, respectiv de mape si topuri de hartie. Te intrebi la ce suma astronomica se vor ridica toate cumparaturile tale pentru facultate? Afla de ce buget ai nevoie in cea mai noua sectiune din Studentie.ro, Cumparaturi pentru studenti. Aici poti alege dintr-o paleta larga de produse "must have" la facultate, le descoperi pretul minim si maxim si, cand ai terminat, tiparesti lista!

Autor: Dana Saporan