studentie.ro  » info-studentie » studentesc » UTI isi monitorizeaza studentii. Afla cum!

UTI isi monitorizeaza studentii. Afla cum!

Publicat: 28 Aug 2014 | Vizualizari: 881

Incepand cu data de 1 octombrie, studentii Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi vor fi monitorizati cu ajutorul unor carduri unic de acces. Un sistem de citire a acestora va fi disponibil pe toata raza campusului.

Odata cu inceperea noului an universitar, studentii cazati in campus nu vor mai putea accesa caminele, terenurile de sport, cantina si biblioteca, fara un card de acces pe care il vor primi de la 1 octombrie. Cardul va pastra un istoric al locurilor unde a fost utilizat de beneficiari.

Masura luata de Directia pentru Servicii Studentesti va putea supraveghea si persoanele din afara campusului care vin in vizita la studentii cazati in camine. La intrarea in camine, acestea vor lasa buletinul si vor primi un card de acces pentru vizitatori. In acest fel, se vor elimina situatiile problematice ale persoanelor straine care locuiesc clandestin in campus.

In plus, tot din octombrie, caminele T12, T16 si T19 vor pune la dispozitia studentilor cazati 3 spalatorii gratuite la care acestia vor avea acces de doua ori pe luna.

Andreea Catan
Foto: ziarulevenimentul.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00