studentie.ro  » info-studentie » uniunea europeana » EUROPE DIRECT, DISPONIBIL SI IN ROMANIA

EUROPE DIRECT, DISPONIBIL SI IN ROMANIA

Publicat: 20 Feb 2007 | Vizualizari: 1617

EUROPE DIRECT, serviciul de informare oferit de Uniunea Europeana cetatenilor Statelor Membre, este, din ianuarie, disponibil si in Romania. EUROPE DIRECT include un serviciu telefonic gratuit, in toate limbile oficiale ale UE, o retea de centre de informare, pentru consultanta si materiale informative, o adresa de e-mail unde pot fi trimise intrebari si asistenta interactiva on-line (numai in engleza si franceza).

EUROPE DIRECT ofera informatii generale pe teme legate de UE, raspunsuri la toate intrebarile legate de politicile Uniunii Europene, informatii practice cu privire la numeroase aspecte, cum ar fi obtinerea unui permis de sedere, demersurile necesare pentru recunoasterea studiilor sau modalitatile de introducere a unei plangeri impotriva produselor periculoase. De asemenea, pot fi aflate numele, adresele si numerele de telefon ale organizatiilor la care cetatenii pot face apel.

EUROPE DIRECT ofera si consultanta privind aspecte practice legate de exercitarea drepturilor cetatenilor in Europa.

Serviciul EUROPE DIRECT poate fi accesat la numarul de telefon gratuit 00800 6 7 8 9 10 11. Este disponibil si un serviciu de raspuns via e-mail.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00