studentie.ro  » info-studentie » uniunea europeana » STAGII LA PARLAMENTUL EUROPEAN

STAGII LA PARLAMENTUL EUROPEAN

Publicat: 19 Feb 2007 | Vizualizari: 1860

Parlamentul Europen propune diferite tipuri de stagii remunerate sau neremunerate: stagii generale, stagii pentru ziaristi, pentru traducatori si pentru interpreti.

Stagiile remunerate se acorda exclusiv absolventilor de universitate sau institutii similare. Scopul lor este de a le permite stagiarilor sa isi completeze cunostintele dobandite in timpul studiilor si sa se familiarizeze cu activitatea Uniunii Europene, in special cu aceea a Parlamentului European.


Stagiile remunerate includ:

* stagiile Robert Schuman cu optiunea generala

* stagiile Robert Schuman cu optiunea jurnalism.

Candidatii pentru stagiile Robert Schuman cu optiunea generala trebuie sa dovedeasca ca au redactat, in cadrul studiilor universitare sau pentru o publicatie stiintifica, o lucrare scrisa substantiala. Unul dintre aceste stagii, care poarta numele de `Bursa Chris Piening`, poate fi acordat unui candidat a carui lucrare a avut ca tema relatiile dintre Uniunea Europeana si Statele Unite.

Candidatii pentru stagiile Robert Schuman cu optiunea jurnalism trebuie sa dovedeasca experienta profesionala, fie prin articole publicate, fie prin inscrierea in asociatia jurnalistilor dintr-un stat membru al Uniunii Europene, fie printr-o diploma in jurnalism recunoscuta in statele membre ale Uniunii Europene sau in statele candidate la aderare.Click pentru detalii
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00