Avantajele Programului MBA Romano-Canadian
1/17303
calendar_month 02 Iul 2010, 00:00
Programul MBA Romano - Canadian ofera intr-un mediu organizat si profesionist cursurile de perfectionare care desavarsesc pregatirea cursantilor, oferindu-le oportunitati nebanuite dupa absolvire.

Absolventii vor dobandi cunostinte valoroase din mediul de afaceri. Vor studia conceptele si strategiile de afaceri, nu doar teoretic, ci participand direct la elaborarea lor pentru firme reale.

Vor deprinde abilitati de lider. Un MBA presupune participarea la traininguri si realizarea de rapoarte, prezentari si proiecte in echipa, pentru a stimula si dezvolta toate abilitatile necesare unui adevarat lider.De asemenea, este posibila si obtinerea unor contacte de business valoroase.

Cursantii vor face parte dintr-o comunitate elitista, alaturi de colegii de promotie, dar si de ceilalti absolventi ai programului. Vor interactiona cu oameni care impartasesc aceleasi valori ca si tine si care iti vor deveni prieteni, si de ce nu, poate parteneri de afaceri.

Avantaje profesionale: Un program MBA transforma absolventul intr-o persoana organizata, o persoana care este in stare sa investeasca eforturi pentru a face lucrurile mai bine, inclusiv in ceea ce inseamna organizarea propriei cariere. Ascensiunea profesionala este posibila prin urmarea cursurilor MBA, care ajuta studentii sa escaladeze mai usor si mai repede treptele ierarhice pe toate nivelele de management.