5 Motive pentru care sa faci cadou iubitei tale o geanta Alluxuri
3/38807
calendar_month 09 Mar 2021, 00:00

Valentine's Day, Dragobete, 1 Martie, Ziua Femeii sau ziua ei de nastere, cu alte cuvinte, suficiente ocazii în care să-ți surprinzi iubita cu un dar original, prin care să-ți exprimi dragostea și afecțiunea pe care i le porți. Ca idee de cadou pentru astfel de ocazii, ce spui de o geantă Alluxuri, un accesoriu elegant și rafinat, pe care iubita ta să-l prețuiască mult timp de acum înainte?

De ce să-i cumperi iubitei tale o geantă Alluxuri?

#1 Femeile știu să aprecieze calitatea

Pentru că interesul față de modă și trenduri le caracterizează pe majoritatea femeilor, indiferent de vârstă și hobby-uri ele știu să aprecieze piesele vestimentare și accesoriile de calitate.

Iar gențile Alluxuri, confecționate în atelierele din Florența, din piele 100% naturală și disponibile într-o gamă variată de culori și texturi sunt exact ceea ce își dorește orice femeie cu bun gust.

#2 Poți să dăruiești mult cheltuind puțin

În colecția Alluxuri există o mulțime de gen​ti dama piele naturala ieftine,​ mai ales în perioadele cu reduceri! Astfel, dacă te mobilizezi din timp, poți face iubitei tale un cadou excepțional, fără să cheltuiești pe el o avere. Descoperă și tu întreaga gamă și alege ceea ce crezi că i se potrivește!

 #3 Să alegi genți este foarte simplu

Nu trebuie să fii expert în modă și nici să te pui la curent cu ultimele trenduri ca să devii capabil să alegi o geantă frumoasă de la Alluxuri. Colecția Alluxuri prezintă o mulțime de modele care mai de care mai originale și mai atractive și de aceea, indiferent de geanta pentru care vei opta, iubita ta se va bucura cu siguranță!

Alege o poșetă mică, de tip clutch sau portofel, dacă speri ca ea s-o asorteze la ținutele de petrecere, un rucsac uni dacă îi place să călătorească, sau o geantă office dacă este genul de persoană care pune mereu cariera pe primul loc din viața ei.

#4 O femeie nu poate avea niciodată prea multe genți

Indiferent de cât de mult preț pune pe minimalism și o garderobă ordonată, nicio femeie nu va spune vreodată că are prea multe genți. Având atât de multe forme și fiind disponibile în atât de multe culori, gențile sunt unul din cele mai versatile accesorii din arsenalul unei femei și din acest motiv, oricâte ar deține, nicio femeie nu va putea spune vreodată că îi prisosesc.

#5 Oricărui bărbat îi place să aibă alături o femeie elegantă

Chiar dacă uneori te mai prefaci gelos față de ea, nu-i așa că-ți place la nebunie când iubita ta se îmbracă elegant și toate privirile celor din jur se opresc asupra ei? Cărui bărbat nu-i place oare să știe că iubita lui este admirată, dar din toți cei pe care i-a cucerit prin frumusețea ei, ea se gândește doar la el?Cu o geantă Alluxuri orice femeie poate transforma hainele din garderoba ei în ținute excepționale, cu ajutorul cărora să iasă în evidență oriunde s-ar duce.