Cadouri creative pentru EA de Ziua Indragostitilor
3/32074
calendar_month 05 Feb 2014, 00:00

Cadoul de Ziua Indragostitilor pentru iubita ta iti da batai de cap? Cunosti deja oferta clasica a magazinelor, dar in acest an, vrei sa o surprinzi cu un cadou creativ si ingenios! Daca nu ai idee ce fel de daruri ar putea fi considerate interesante in ochii unei femei, iata cateva idei care-ti pot servi ca sursa de inspiratie!

Cina romantica homemade
De obicei, sta in firea femeilor sa pregateasca astfel de surprize iubitilor, insa daca inversezi rolurile si ii arati ca esti capabil sa o surprinzi cu 1-2 preparate facute de tine, intr-un cadru intim si romantic, nu va mai avea nevoie de niciun alt cadou de Ziua Indragostitilor.

Voucher Spa
Stii cat de mult iubesc femeile sedintele interminabile de infrumusetare la spa. De la masaje, pana la masti corporale si relaxare cu pietre fierbinti, toate tratamentele din "meniul" unui astfel de salon sunt pe gustul sexului frumos.

Asadar, daca vrei sa ii faci un cadou spectaculos, mergi la un salon de spa, alege cateva sedinte si tratamente care ti se par mai interesante din "meniu" si pregateste-i cateva ore binemeritate de rasfat in salon. Cumpara-i voucherul si nu uita sa-l impachetezi alaturi de un mesaj romantic, scurt, dar patrunzator!

Bratara personalizata
Sa faci cadou o bijuterie nu este mare lucru, dar sa-ti pui tot sufletul in ea, stantand in material o declaratie de dragoste, o data importanta din viata voastra de cuplu sau alte cuvinte care stii ca-i vor ajunge la suflet, cu siguranta ca va reprezinta un dar de neuitat.

Lenjerie intima sexy
Nu pare un cadou foarte creativ sau ingenios, dar daca vine de la tine, s-ar putea sa para mai surprinsa decat ai crede.

De obicei, ea este cea care se ocupa cu "diversificarea" garderobei din dormitor, dar de data aceasta, ai luat "problema" in maini si te-ai hotarat sa-i arati cu ce ti-ar placea sa o vezi imbracata in seara de Valentine's Day. Crede-ne! Va fi surprinsa si incitata la primirea unui asemenea cadou!

Puzzle personalizat
Jucati-va cu propria voastra dragoste! Daruieste-i iubitei tale un puzzle personalizat, pe care imprimi cea mai frumoasa poza cu voi doi si distrati-va asamblandu-l impreuna!

Sursa foto: Persona-grata.biz