studentie.ro  »  Stiri  »  Lifestyle  »  Cele mai distractive activitati de weekend cu prietenii

Cele mai distractive activitati de weekend cu prietenii

2/204504
calendar_month 30 Oct 2023, 12:43

Activitățile alături de prieteni reprezintă momente de relaxare, distracție și mai ales șansa de a petrece timp de calitate împreună cu oameni dragi, simpatici și cu chef de chef! Descoperă în continuare câteva sugestii pentru weekend-uri memorabile, chiar dacă nu plecați din oraș!

Aventură în natură...urbană

Închiriați biciclete și porniți către unul dintre parcurile din oraș. Va fi distractiv să vă întreceți ca-n copilărie, cine ajunge primul și care dintre voi va primi "lingura de lemn". Dacă aveți trasee de cicloturism urban, încercați-le, va fi o experiență inedită, cu fun & sun. Organizați trasee prin cartierele vechi, ca să admirați casele de epocă și să descoperiți cafenele și ceainării ascunse printre pâlcuri de arbori înalți sau în curți interioare cochete. Aveți la dispoziție aplicații mobile pentru hoinăreli pe cele mai frumoase străzi și alei, așa că porniți la drum, curioși și dornici de aventură. Alte opțiuni de distracție în aer liber sunt plimbări cu vaporașul pe lac, curse de hidrobiciclete sau bărci cu vâsle. Veți redeveni copii pentru câteva ore, veseli și plini de energie.

Brunch la terasă ori picnic în parc

După atâta mișcare, vi se face foame! Transformați masa în oraș într-o experiență inedită. Multe restaurante, terase, hoteluri oferă în weekend brunch-uri tematice, inspirate din cele mai diverse bucătării naționale. Aveți ocazia să descoperiți arome exotice, din gastronomia asiatică, orientală, europeană, arabă ș.a. Nu trebuie să vă treziți devreme, pentru că ideea brunch-ului (care înseamnă o combinație între breakfast și lunch) este să ofere o alternativă culinară rafinată, servită la ore accesibile somnoroșilor de weekend. O altă idee de distracție gastronomică este să mergeți cu gașca în parc, pentru un picnic între prieteni. Vă veți simți ca-n vacanță, chiar dacă nici n-ați plecat din oraș.

Jocuri și concursuri: de la mima la păcănele online

Vreți idei de distracție într-un weekend ploios? Adunați gașca de prieteni și porniți o Olimpiadă de jocuri și concursuri: mima, șarade, puzzle-uri, jocuri de societate, jocuri de cărți, jocuri trivia ș.a. Descoperiți varietatea jocurilor de cazinou online, pentru un plus de distracție și adrenalină. Sunt accesibile pe dispozitive mobile, smartphone sau tabletă, cum vă place. Sau încercați-le pe laptop ori desktop, direct din site-urile operatorilor de betting. Cu sloturi și păcănele online jocul începe acum, ca să vă relaxați în weekend și să petreceți momente agreabile.Bucurați-vă de șansa unor câștiguri atractive și pariați responsabil, cu limite de timp și mize moderate. Jucați sloturi online doar pe site-urile și aplicațiile mobile ale operatorilor de pariuri sportive și cazinouri online cu licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel aveți ocazia să vă distrați alături de prieteni, pentru că este fun să fii fan jocuri online!