Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau
3/38803
calendar_month 18 Feb 2021, 00:00

Poate că nu mai sunt la modă scrisorile, dar noi credem că ar trebui să revină. Hârtia evocă sentimente pe care ecranele gadgeturilor nu le mai redau, iar actul de a scrie de mână are în el ceva intim pierdut în lumea tehnologiei.

Ca să exprimi cele mai alese sentimente, noi îți recomandăm să nu te sfiești și să concepi o  scrisoare pentru iubit .
Descoperă în rândurile de mai jos câteva trucuri de care să ții cont și câteva exemple de scrisori pline de iubire!

Acordă-ți răgaz!

Degeaba ai cele mai frumoase idei sau cele mai calde sentimente, dacă nu ai timp să le redai în cuvinte. Nu scrie scrisoarea de dragoste pentru iubit pe fugă, în metrou sau între două cursuri. Inspirația nu vine la comandă, și să te poți relaxa la birou sau în pat va da aripi sentimentelor tale.

Alege hârtie de calitate!

Sigur că poți rupe o foaie din caiet sau poți nota repede câteva cuvinte pe o coală, dar efectul nu va mai fi același. Du-te la librărie și alege o hârtie de calitate, pe care el să o păstreze cu toată mândria din lume.

Exersează scrisul înainte!

S-ar putea ca scrisul tău de mână să fie stângaci sau inestetic. Câteva ciorne umplute cu cuvinte pătimașe vor rezolva această problemă.

Inspiră-te, dar rămâi originală!

Avem câteva recomandări de scrisori pentru iubit, dar nu îți sugerăm să le copiezi integral. Brodează pe marginea lor cu cuvintele tale; până la urmă, scrisoarea de iubire trebuie să îți provoace plăcere și ție, scriind-o.

Nu fugi de romantism!

E atât de fermecător să mergi până la capăt când scrii scrisoarea de dragoste, sărutând hârtia cu buzele rujate sau parfumând-o cu esența ta preferată.

Corectează!

Nu vrei ca la final să rămână cu o impresie proastă, nu?

Dă exemple!

Vrei să îl convingi că îl iubești? Nu te feri să îi dai argumente, ca mai jos:

Dragule,Vreau să îți spun că te iubesc și că ești rațiunea mea de a exista. Adevărul e că nu am crezut niciodată că pot iubi atât. Dar vreau mai mult, vreau să îți spun de ce te iubesc.Te iubesc pentru că ești bun. Nu doar cu mine, ci cu toți cei pe care îi întâlnești.Te iubesc pentru că ești deștept. Deși uneori mă scoate din minți că te pricepi la atâtea chestii mai bine ca mine, de cele mai multe ori mă încântă la culme. Te iubesc pentru că mă faci să râd. Ai un simț al umorului grozav și nu ești niciodată sarcastic sau crud. Și nu în ultimul rând te iubesc pentru ce senzații îmi provoci. Mă topesc când te uiți la mine și mai am puțin și leșin când îmi zâmbești. Te iubesc! Îți iubesc mâinile, îți iubesc firea, îți iubesc ochii, îți iubesc trupul și sufletul. Ești sensul vieții..Cu dragoste nemuritoare!(Numele tău)Fii amuzantă!

Mai ales dacă sunteți unul dintre cuplurile care râd nonstop, alege o scrisoare amuzantă în detrimentul unei romantice. Iată un exemplu preluat de la DivaHair!

Tipule,Vezi că ai uitat să duci gunoiul. Glumeam! De fapt,voiam să îți scriu ca să îți spun că te iubesc. Nu de alta, dar ieri la bancă m-au pus să semnez pentru card și mi-am dat seama că eu nu știu să mai scriu de mână, așa că m-am gândit că această scrisoare pentru tine e un bun prilej să exersez.Glumeam…din nou. Știi că te iubesc. Dar arată mai frumos, așa, în scris. Te iubesc așa cum iubesc o glumă bună, cum iubesc răsăritul, cum iubesc viața. Ba nu. Mai mult decât iubesc viața pentru că, sincer, viața fără tine ar fi un mare…știi tu ce. Așa că te iubesc mai mult ca viața și gata, acum ai și dovada scrisă ca să mi-o arunci în față de câte ori mă enervezi și zic altfel.Te iubesc!  (numele tău).

Ce spui, acum ai curaj să te apuci să scrii o scrisoare pentru iubit?