studentie.ro  »  Stiri  »  Lifestyle  »  Declara-ti iubirea prin sms de Dragobete

Declara-ti iubirea prin sms de Dragobete

1/169866
calendar_month 20 Feb 2014, 00:00

Daca Valentine's Day 2014 s-a transformat deja intr-o frumoasa amintire, a sosit momentul sa iti faci planul de bataie pentru urmatoarea sarbatoare a iubirii, de acesta data in stil romanesc: Dragobetele. Vrei sa ii spui cat de mult il/o iubesti printr-un simplu sms? Iata ce i-ai putea scrie!

1. Daca de Valentine's Day unii sarbatoresc Ziua Indragostitilor, de Dragobete iti propun sa celebram ziua iubirii noastre. Sunt opt litere, doua cuvinte si un singur inteles: te iubesc!

2. Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute si ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a zis ca o secunda fara tine inseamna o eternitate. Te iubesc!

3. Viata mea este perfecta... dar numai pentru ca te am pe tine alaturi. Dragobete fericit!

4. Stii cat este de minunat sa ma trezesc in fiecare dimineata stiind ca tu esti al meu si ca eu sunt a ta? Te iubesc! Dragobete fericit!

5. Tanjesc dupa tine asa cu un copil tanjeste dupa viata, te doresc asa cum un om insetat isi doreste un strop de apa si mi-e dor de tine asa cum prizonierului ii este dor de libertate. Te iubesc!

6. Daca cineva iti spune "te iubesc", tu sa ii spui ca minte, caci iubirea nu se spune, ci se simte. Dragobete fericit!

7. Tu ai facut frumusetea mai pura, culorile mai vii, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat pot exprima cuvintele. Dragobete fericit!

8. Dragostea este acel lucru inefabil si intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem. Te iubesc!

9. Tu imi luminezi zilele cu sunetul vocii tale, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericit. Te iubesc enorm! Dragobete fericit!

10. Te iubesc nu doar pentru minunea care esti, ci si pentru cel care sunt eu atunci cand sunt cu tine.

11. Nu fiindca iubesc sunt fericit, ci faptul ca te iubesc pe tine ma face fericit! Happy Dragobete!

12. Imi este greu sa vorbesc cand sunt indragostit pentru ca, atunci cand te privesc, frumusetea ta imi rapeste suflarea. Asadar, daca astazi, de Dragobete, nu voi scoate un cuvant, vei sti de ce.

Foto: uploadimagex.com