Idei de a petrece Ziua Indragostitilor in doi
3/32089
calendar_month 07 Feb 2014, 00:00

Ziua Indragostitilor este la o aruncatura de bat si, desi suntem convinsi ca nu ai ramas in pana de idei referitoare la cum sa o petreci, niciodata nu strica sa ai la dispozitie mai multe astfel de propuneri. Iata, deci, cateva sugestii meninte sa te ajute pe tine si pe jumatatea ta sa transformati aceasta zi romantica intr-una de neuitat!

Cina romantica
Cina romantica alaturi de jumatatea ta nu are cum sa lipseasca din niciun top al ideilor de petrecere a Zilei Indragostitilor. Daca nu ai rezervat inca o masa la un restaurant, atunci grabeste-te, altfel te vei trezi in situatia de a nu mai gasi locuri disponibile. Ca varianta de back-up, poti organiza la tine acasa o cina deosebita care sa va rasfete papilele gustative.

Mergeti la un centru SPA

Pe internet gasesti o multime de cupoane de reduceri la diverse centre SPA. Petreceti-va cateva ore unul alaturi de celalalt si lasati-va rasfatati cu sedinte de masaj, impachetari, bai de jacuzzi sau orice alte tratamente de relaxare si infrumusetare ofera respectivul centru.

"Go shopping"

Chiar daca pare destul de epuizant fizic, o zi la cumparaturi este una dintre cele mai placute modalitati de a va petrece Ziua Indragostitilor. Nu trebuie sa umblati neincetat prin magazine - o pauza de masa si de cafea este oricand binevenita.

Maraton de filme romantice

In loc sa infruntati multimea de cupluri care se va inghesui la filmele de la cinema, organizati chiar voi, acasa, un maraton de filme romantice pe care le-ati mai vazut sau ati vrea sa le vedeti. Faceti impreuna o lista cu 4-5 pelicule memorabile si asigurati-va ca nu duceti lipsa de bauturi, chipsuri, floricele si nachos. O data pe an e Ziua Indragostitilor, ce mai conteaza cateva calorii in plus!

City break
Strange cureaua, pregateste-te sufleteste pentru o factura telefonica mai mare si tine-ti degetele incrucisate pentru a alunga ghinionul! A, si cel mai important: apuca-te sa cauti o oferta de tipul last-minute pentru un city break in alta tara. E una dintre cele mai romantice cai de a-ti surprinde placut jumatatea de Ziua Indragostitilor!

Sursa foto: datedialogue.com