studentie.ro  »  Stiri  »  Lifestyle  »  Idei de cadouri pentru el de Valentine's Day

Idei de cadouri pentru el de Valentine's Day

calendar_month 03 Feb 2014, 00:00

Valentine's Day iti pune imaginatia la incercare in fiecare an? Nu stii ce cadou sa ii oferi iubitului tau? Iata cateva sugestii in cele ce urmeaza!

Casti House of Marley
In cazul in care iubitul tau asculta muzica non-stop si nu se desparte de casti nici cand iese din casa, este momentul sa ii oferi o pereche de calitate, de la The House of Marley. Acestea sunt fabricate din aluminiu si plastic reciclat, sunt dotate cu fire care nu se incurca si reduc energia statica. In plus, au si 3 butoane Apple, care ii permit conectarea la un iPod sau iPhone, cu ajutorul carora poti schimba piesa sau volumul. Le gasesti pe gifts.com, la pretul de 199 dolari.

Galeata cu beri din lumea intreaga
Around The World Beer Bucket include 6 beri din tari diferite si poate fi un cadou reusit de Valentine's Day (sau iti poate oferi inspiratia de a crea unul propriu, de acest tip!). Ce include? Red Stripe din Jamaica, Stella din Belgia, Sapporo din Japonia, New Castle din Anglia, Guinness din Irlanda si Molson XXX din Canada. Cadoul este disponibil pe gifts.com, la pretul de 89,99 dolari.