studentie.ro  »  Stiri  »  Lifestyle  »  IUBIRE IN DECEMBRIE - POVESTEA 1

IUBIRE IN DECEMBRIE - POVESTEA 1

3/35791
calendar_month 31 Ian 2008, 00:00

Recunosc sunt vinovata . . . Era inceputul lui decembrie, mi-am cumparat calculator si ma uitam la el ca mata, atunci m-a sunat el , fostul, a zis ca va veni in ajutorul meu cu un prieten. Am chemat o prietena pentru prietenul lui, ea nu era interesata si el mi-a parut a fi un tip cam increzut, dar era de treaba. Mi-a facut calculatorul, am glumit si mi-au propus sa merg cu ei la munte(in gluma) etc.

Fostul era cam gelos si incerca mereu sa vada daca l-as insela asa ca m-a sunat el, prietenul care l-a nevoie se cunoaste, Bogdan, am vorbit mult, dar l-am refuzat, iar pe fost il pastea furtuna.

A doua zi am dat un telefon , nu de alta, ci sa intreb daca mai sunt locuri pt plecarea la munte. Ne-am intalnit si mi-am dat seama ca inima mea incepuse sa bata altfel inca de cand ne vazusem prima oara. La sfarsit am primit si cel mai dulce sarut, eram cea mai fericita dar oare nu greseam?Aveam pe cineva ... mi-am luat inima in dinti si am ales. Si cred ca am facut cea mai buna alegere din toata viata mea. Au trecut doi ani din acea luna de decembrie si ne iubim cu fiecare zi care trece mai mult. Fostul este inca prietenul nostru pana la urma lui ii datoram iubirea noastra :).