Singur/a de Valentine's Day? Iata ce poti sa faci!
3/32071
calendar_month 05 Feb 2014, 00:00

Valentine's Day! Poate fi un adevarat calvar pentru cei singuri, iar daca te afli in tabara celor fara pereche, nu este cazul sa iti plangi de mila si sa ii invidiezi pe cei inamorati, ba dimpotriva: te poti distra foarte bine si pe cont propriu! Iata cateva sugestii:
Ia la pas puburile, barurile, cluburile
Ok, esti singur/a de Ziua Indragostitilor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa si sa te uiti la filme deprimante, in timp ce te intrebi cu ce ai gresit de esti (din nou) single. Mai productiv si distractiv ar fi sa iti aduni gasca de prieteni necombinati si sa iesiti in oras. Cum anul asta Valentine's Day pica taman vinerea, n-aveti niciun motiv sa nu petreceti pana in zori!
Organizeaza un party anti Valentine's Day
Daca toate cuplurile sunt in city-break-uri romantice sau prin restaurante la cine de Ziua Indragostitilor, iar tu n-ai niciun chef sa te confrunti cu siroposenia generala, da un party anti Valentine's Day la tine acasa! Sigur ca vei gasi o multime de doritori si doritoare care sa ti se alature si cu care sa va distrati urmarind filme de groaza, de actiune etc., in timp ce beti bere, vodka ori tequila...
Iesi in oras cu un amic/o amica
Ai chef sa te joci de-a cuplul inamorat de Ziua Indragostitilor? Atunci iesi in oras, eventual la o cina "romantica", cu un amic/o amica. Rasfatati-va cu delicatese si glumiti pe seama perechilor care va inconjoara, incercand sa ghiciti care cupluri au sanse sa reziste si care nu, in functie de limbajul lor corporal.
Rasfata-te asa cum se cuvine
Daca melancolia si tristetea au "talentul" de a-si face simtita prezenta de Ziua Indragostitilor, ce ai zice sa iti treci in program un rasfat in toata regula? Poti bifa un masaj, o sesiune de cumparaturi, una de gatit ori una de jocuri video, un maraton de filme sau seriale, o iesire la cinema etc. - orice te face sa zambesti si sa nu te fixezi asupra sentimentelor neplacute pe care ti le provoaca Valentine's Day.

Foto: kenlauher.com