CALENDAR SEXY CU EVA MENDES
5/5331
calendar_month 12 Nov 2007, 00:00
Vezi galerie foto!

Celebra actrita Eva Mendes este vedeta unui extravagant calendar sexy realizat de bradul Campari. Calendarul se vrea a fi o creatie inedita, astfel ca fiecarei luni a anului ii corespunde o poveste. Pozele sunt semnate de maestrul Marino Parisotto.


Alice in Tara Minunilor, Alba ca Zapada, Mica Sirena, Cenusareasa, Aladdin, Frumoasa si Bestia sau Pinocchio sunt cateva dintre povestile care se regasesc ilustrate in calendar.

Vezi galerie foto!

"A fost o experienta unica. Nu am mai pozat niciodata pentru un calendar si am fost fericita cand mi s-a dat aceasta sansa. Cine nu ar vrea sa traiasca in lumea povestilor, chiar si pentru putin timp?", a declarat Eva Mendes.

Pe Eva Mendes o stiti cu siguranta din filmul ` 2 Fast 2 Furious`sau "Once Upon a Time in Mexico", in care ii are drept parteneri pe Antonio Banderas si Johnny Depp. Filmul regizat de Robert Rodriguez este cel de-al treilea din trilogia care a inceput cu "El Mariachi" si a continuat cu " Desperado" (cu acelasi Banderas in rolul principal). Printre celelalte filme recente din palmaresul Evei Mendes se numara succesul "Urban Legends: Final Cut" si "Exit Wounds".