CHEF STUDENTESC LA 70 DE ANI DE 'PREOTEASA'
5/5008
calendar_month 12 Oct 2007, 00:00
Zeci de artisti, printre care Phoenix, Iris, Semnal M, Timpuri Noi, Holograf si Tatiana Stepa, vor sarbatori, alaturi de tineri, 70 de ani de activitate a Casei de cultura a studentilor Preoteasa.

Festivalul se va desfasura in perioada 15 octombrie - 4 noiembrie, iar accesul va fi gratuit. `Majoritatea artistilor au venit din nostalgie pentru Casa Studentilor`, a declarat ieri Razvan Cretan, directorul institutiei.


Evenimentul `Maraton la Preoteasa` va fi o trecere in revista a istoriei de la Casa de Cultura a Studentilor prin cele mai de succes evenimente de rock, folk, jazz si teatru. De asemenea, in cadrul festivalului vor avea loc si lansari de albume, demonstratii de dans sau seri de teatru.

Printre participanti se numara Mircea Florian, Ioan Gyuri Pascu, Semnal M, Teatrul Podu, Madrigal, Zoia Alecu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Tudor Gheorghe, Luna Amara, Gandul Matei, Compact, Talisman, VH2 si altii. Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti a fost fondata in 1937 si are ca obiect principal de activitate organizarea si desfasurarea actiunilor cultural-artistice pentru tineri.