CONCERT KRONOS QUARTET
7/7310
calendar_month 08 Feb 2008, 00:00

Sala Radio, duminica, 11 mai, ora 19:00


Oare ce se mai poate spune despre Kronos Quartet pentru a demostra ca sunt una dintre cele mai inovatoare trupe al ultimilor 10 ani? Probabil nu mare lucru, pentru ca eclectismul si puterea de transpunere in ritmuri, stiluri si curente diferite le atesta statutul de avangarda muzicala.

Colaborarile pe care le-au avut de-a lungul timpului nu mai au nevoie de niciun comentariu, aria larga de stiluri pe care le-au amprentat vorbeste de la sine. De la "parintele minimalismului" Terry Riley, Philip Glass, Steve Reich, pana la Sigur RAs, Nine Inch Nails sau Amon Tobin, totul a foat atins de arcusul viorilor lor indraznete. Au aparut live alaturi de Allen Ginsberg, Zakir Hussain, BjArk, Tom Waits si David Bowie si au contribuit la albumele unor trupe sau muzicieni ca Faith No More, Dave Matthews, Nelly Furtado sau Rokia TraorA.

Vom avea marea ocazie de a-i putea asculta in luna mai pe scena Salii Radio din Bucuresti. Biletele au fost deja puse in vanzare asa ca, nu lasati pe altadata ce puteti asculta anul aceasta!

sursa: www.port.ro