D'ALLE MOSULUI 2007
5/5927
calendar_month 03 Dec 2007, 00:00
Imbracata in tinuta de sarbatoare, Sala Dalles se pregateste pentru cel mai luminos moment al anului - Daalle Mosului 2007, eveniment care se va desfasura in perioada 30 noiembrie a 24 decembrie, oferind celor care-i vor calca pragul cadouri alese si o atmosfera autentica de iarna.
Cei mici vor fi intampinati de Mos Craciun, care va darui din tolba sa cadouri pentru interpretii celor mai frumoase colinde si va premia cele mai inspirate poezii de iarna.
Superbul brad impodobit va primi sub coroana sa bogata donatii pentru copiii institutionalizati. Anul trecut campania aFii bun si-n noaptea de ajun!a l-a adus pe Mos Craciun cu sacul incarcat de jucarii, care au fost daruite copiilor din caminele de plasament Pinocchio, Luminita si Sf. Maria.
In acest an Mosul va ajunge la Casa de Copii Impotriva Intunericului din comuna Domnesti, Centrul de Plasament nr. 4 din comuna Snagov si Centrul de Plasament nr. 6 din comuna Voluntari. a Este minunat sa poti trai bucuria exprimata de ochii acestor copii.
Speram sa o simtim si de aceasta data. Multumim RCS&;RDS, care s-a alaturat din nou campaniei noastre.
Speram si in reactia altor companii. Ii asteptam pe toti cei cu suflet mare, copii si parinti deopotriva, sa aduca o jucarie care poate deveni un bun prieten pentru acesti micuti!a, a declarat Ciprian Dinca - director general X PO NOI.
Perioada de desfasurare: 30 noiembrie a 24 decembrie 2007 Program de vizitare: 10.00 a 20.30 Locatie: Sala Dalles, B-dul Nicolae Balcescu 18
Organizator : X PO NOI a membra a Grupului de Firme NOI Intrarea libera