FESTIVALUL INTERNATIONAL DE CIRC, IN PREMIERA LA SIBIU
3/3924
calendar_month 09 Aug 2007, 00:00
Prima editie a Festivalului International de Circ se va desfasura la Sibiu, in perioada 10-12 august, transmite AMOS News.

Festivalul International de Circ va fi inaugurat vineri, 10 august, cu un workshop sustinut de Serious Road Trip, in Pavilionul din Cazarma 90. Trupe de peste hotare vor prezenta spectacole de circ si in aer liber, in spatiul amenajat din Piata Mare.


`Acest festival dedica rolul principal artistului de circ. Spectacolele de circ nu vor contine numere obisnuite realizate cu ajutorul animalelor, ci doar numere in care iese in evidenta interpretul de circ. Jonglerii, numere de echilibristica, contorsionism, numere de acrobatie`, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sibiu.

Publicul va putea participa activ la spectacole. Artistii de circ ii vor invata pe sibieni sa jongleze, sa mearga pe picioroange.

Festivaul este organizat de Jerusalim Circus Academy,in parteneriat cu Casa de Cultura a Municipiului, Primaria Sibiu si Asociatia Sibiu 2007. Jerusalim Circus Academy este o organizatie non guvernamentala dedicata dezvoltarii artei circului ca un instrument pentru dialog si coexistenta.