INTOARCEREA 'REGELUI POP'
7/7064
calendar_month 29 Ian 2008, 00:00
Toata lumea credea ca Michael Jackson si-a incheiat cariera si va ramane o legenda in lumea muzicii. Ei bine nu. Superstarul se pare ca planuieste o revenire cu ocazia implinirii a 25 de ani, in februarie, de la lansarea albumului `Thriller`.

Cantaretul de 49 de ani a declarat, la ceremonia de decernare a premiilor muzicale NRJ de saptamana trecuta, ca va reveni cu o noua versiune a albumului mentionat.


Data lansarii pe piata a fost fixata pentru ziua de 12 februarie, iar in vara Michael planuieste un concert la Londra.

Acesta se va intitula `Thriller.25th Anniversary` si va cuprinde remixu-uri ale melodiilor ` Billie Jean `, ` The Girl Is Mine `, `P.Y.T.`, o versiune noua a cantecului ` Wanna Be Startin'' Somethin''` si cateva piese bonus (`Someone In The Dark`, `Carousel` si versiunea demo a cantecului `Billie Jean`).

Noul album a fost realizat in colaborare cu alti artisti renumiti, printre care se numara Akon, Will.i.am. si Kanye West.

Vechiul `Thriller` a fost lansat in 1982 si a fost cotat ca cel mai bine vandut album in 1985. Sapte dintre cele 8 premii Grammy castigate de Michael Jackson se datoreaza acestui album.