NICHOLAS CAGE TRAGE LINIE: GATA CU ACTORIA
7/7109
calendar_month 31 Ian 2008, 00:00

Nicholas Cage, pe numele sau adevarat Nicholas Coppola, vrea sa renunte la meseria de actor, care se pare ca nu-i mai aduce nici o satisfactie.


Actorul american crede ca oamenii prefera sa-l vada in anumite tipuri de filme, ceea ce-i limiteaza optiunile. De asemenea, este frustat si de faptul ca a ajuns la varsta de 43 de ani si considera ca fanii nu mai sunt asa dornici sa ii vada peliculele.


Cage si-a facut publica intentia de a renunta la cinematografie intr-un interviu acordat de curand: `M-am saturat. Actoria m-a facut sa fiu retras. Ma roade ceva din ce in ce mai tare pe dinauntru.`


In cariera sa de 20 de ani, actorul a realizat mai mult de 40 de filme, doua dintre ele ducandu-i un Oscar pentru interpretare (`Parasind Las Vegas`, 1995) si premiul Palm daOr la Festivalul de film de la Cannes (`Suflet salbatic`, 1990).


Pentru fanii actorului care nu s-au saturat inca de prezenta lui in productiile de la Hollywood sunt si vesti mai bune. Nicholas Cage va juca in thriller-ul `Bangkok Dangerous`, pe care l-a turnat acum cateva luni in Thailanda.