'NOAPTEA ALBA' - CONCURSUL 'CHIPUL UNEI GENERATII'
4/4932
calendar_month 05 Oct 2007, 00:00
Datorita succesului de care s-a bucurat `Noaptea Alba` in primele doua editii, Autoritatea Nationala pentru Tineret organizeaza in data de 26 - 27 octombrie 2007 a treia editie a acestui eveniment.

Conceptul de "Noapte Alba" pentru tineri include diferite activitati culturale si sportive, spectacole de stand-up comedy, spectacole de teatru, prezentari de filme, maraton de desene animate, expozitii demasini, motoare, carnavaluri si concursuri, acces la un centru IT: acces wireless, expozitie de arta plastica, targ de traditii si obiceiuri populare, carnaval stradal ce consta in prestatii artistice gen fakiri, jonglori, mimi, dansatori, artificii vulcan, masti, parada de costume de epoca, fanfara etc., festival de film, maraton de fotbal pentru elevi si studenti.


Astfel, in noaptea de 26 spre 27 octombrie 2007, ''Noaptea Alba'' se va desfasura in Brasov, Arad, Bistrita, Botosani, Constanta, Oradea, Craiova, Pitesti , Ploiesti, Drobeta Turnu Severin, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Cluj, Deva si Bucuresti.

Pentru aceasta editie a „Noptii Albe" Autoritatea Nationala pentru Tineret va propune concursul „Chipul unei Generatii".

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs? In primul rand trebuie sa faceti cat mai multe fotografii, apoi trebuie sa incarcatiaceste poze pe forumul Autoritatii Nationale pentru Tineret.