PHOENIX 45 DE ANI - CONCERT ANIVERSAR
5/5552
calendar_month 19 Nov 2007, 00:00
19 Noiembrie 2007

Ora: 18:30

Locatia: Teatrul National - Bucuresti


Bilete pentru gala aniversara Phoenix pot fi comandate incepand cu data de 1 noiembrie, conform site-ului bilete.ro. Tichetele vor avea mai multe categorii de preturi: Categoria 1: 700 RON, Categoria 2: 500 RON, Categoria 3: 300 RON.

Formatia Phoenix celebreaza implinirea a 45 de ani de activitate printr-un concert 100% unplugged "Phoenix & Friends". Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie la Teatrul National Bucuresti.

Alaturi de membrii formatiei Phoenix, vor urca pe scena, ca invitati speciali nume mari ale muzicii romanesti: Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, Florin (Moni) Bordeianu, Bogdan Bradu, Marius Mihalache, Tavi Colen, Stelu Encahe, Eugen Gondi, Cvartetul Passion si… un invitat-surpriza, conform site-ului bilete.ro.

Gala aniversara va incepe la ora 18.30, in foaierul Teatrului National, prin vernisarea expozitiei de pictura Nicolae Covaci, fiind urmata de un cocteil exclusivist.

O parte din fondurile stranse in urma vanzarii de tablouri si de bilete va fi consacrata unui fond de sprijinire a tinerelor talente, care se va institui cu aceasta ocazie. "Bursa de studii Phoenix" va fi destinata, anul acesta, finantarii studiilor la Institutul SAE din Koln, pentru un tanar ce va deveni, astfel, primul inginer de sunet roman de dupa 1989 care va beneficia de formare la nivel european.