UNDERLONDON FEST - DOUA NOPTI DE BRIT ELECTRO-ROCK LIVE 9-10 noiembrie 2007
5/5185
calendar_month 01 Nov 2007, 00:00
Toamna aceasta ClickNet pregateste fanilor muzicii brit un nou episod din seria UnderLondon. Gratie reactiilor pozitive ale editiilor precedente, ClickNet aniverseaza un an de UnderLondon printr-un festival de doua zile.

Organizat de Emag!c Entertainment, UnderLondon Fest se va desfasura pe parsursul a doua zile, in weekend-ul 9-10 noiembrie, la Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50, fostul Testpoint).

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si online pe site-ul www.myticket.ro. Abonamentele pentru ambele zile costa 40 lei, iar biletele pentru fiecare zi a festivalului 25 lei. La intrare, in seara evenimentului, se vor putea achizitiona doar bilete de o zi, la pretul de 30 de lei.

ARTISTI

The Dead Sexy Inc.

Primul nume international confirmat pe afisul festivalului este The Dead Sexy Inc. Sound-ul electro-disco-punk promovat de membrii The Dead Sexy Inc. a generat rapida ascensiune a trupei in topul preferintelor fanilor indie, garantandu-i aparitia, in mai putin de un an de la debut, pe o serie de compilatii internationale precum "ElectroClash - Vol 2", "Dance the Underground", sau "The great elecrocash swindle". The Dead Sexy Inc. si-a castigat un public fidel nu doar prin show-urile live spectaculoase, ci si prin munca de studio, realizand remixuri de succes pentru artisti internationali celebri precum Marilyn Manson, Indochine sau Pitchshifter. In 2004 The Dead Sexy Inc a lansat prima ei compilatie de remixuri, care s-a vandut in peste 20.000 de exemplare, cifra surprinzatoare pentru o trupa underground!

Deluka

Cei doi membri fondatori ai trupei Deluka, Ellie Innocenti si Kris Kovacs, s-au intalnit in 2004 in Birmingham, fiind la acea vreme implicati in proiecte diferite. Amandoi aveau insa nevoie de un nou inceput, iar talentul muzical al lui Innocenti si experienta in sound-uri electronice, precum si abilitatile de manager ale lui Kovach pareau combinatia perfecta pentru un nou proiect. Celor doi li s-au alaturat ulterior „cel mai bun baterist din Birmingham", Stevie Palmer, si basistul Daniel Brasco. Imbinand electro-pop-ul anilor ''80 cu ritmuri agresive de chitara, completate de vocea puternica si sofisticata a solistei, Deluka a creat un adevarat curent in circuitul cluburilor londoneze.

Battant

Battant a luat nastere in 2005, undeva in zona de est a Londrei. Cei patru rebeli ce formeaza trupa - Chloe, Tim, Andy si Joel - i-au cucerit pe englezi cu chitara tech-electro, "asortata" cu voci sacadate imprimate peste sonoritati pop. Dupa impactul primelor single-uri, "Jump Up" si "Socked/I Am a Spider", celebra revista NME i-a caracterizat drept "o trupa de geniu", sound-ul futuristic si versurile acide ale trupei propulsand Battant in randul celor mai apreciate trupe underground din UK.

Sursa: www.bestmusic.ro