studentie.ro  » universitar » licenta » UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA DIN CLUJ NAPOCA - ELIBERAREA DIPLOMELOR

UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA DIN CLUJ NAPOCA - ELIBERAREA DIPLOMELOR

Publicat: 11 Aug 2005 | Vizualizari: 1252

Art.26. Absolventilor invatamantului superior de lunga durata care au promovat examenul de licenta li se elibereaza Diploma de licenta si Foaia matricola. Celor care nu au promovat examenul de licenta li se elibereaza, la cerere, Certificatul de studii universitare de lunga durata si anexa cu situatia scolara. Art.27. Absolventilor invatamantului superior de lunga durata care au promovat examenul de diploma li se elibereaza Diploma de inginer diplomat si Foaia matricola. Celor care nu au promovat examenul de diploma li se elibereaza, la cerere, Certificatul de studii universitare de lunga durata si anexa cu situatia scolara. Art.28. Absolventilor invatamantului superior de scurta durata care au promovat examenul de absolvire li se elibereaza Diploma de absolvire si Foaia matricola. Celor care nu au promovat examenul de absolvire li se elibereaza, la cerere, Certificatul de studii universitare de scurta durata si anexa cu situatia scolara. Absolventilor care au promovat examenul de absolvire, indiferent de forma de invatamant, li se poate elibera la cerere, adeverinta de absolvire, valabila 6 luni, pana la eliberarea diplomelor. Art.29.Absolventilor studiilor postuniversitare de aprofundare sau master li se elibereaza diploma de absolvire (disertatie).

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00