HAN University din Olanda te invita la Crash-course!
2/28526
calendar_month 06 Dec 2012, 00:00
Vrei sa inveti cum poti sa influentezi perceptia celor din jur intr-un mediu concurential, in afaceri? Vino sa participi la crash-course-ul organizat de HAN University din Olanda in colaborare cu INTEGRAL Programe Educationale ce va avea loc vineri, 14 Decembrie, incepand cu ora 18:00, la sediul INTEGRAL.

Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt Miriam Zwaan - Lector la HAN University of Applied Sciences si Sabina Baciu - absolventa a Arnhem Business School care va vor introduce in lumea Relatiilor Publice Internationale si va vor oferi cateva tips-uri pentru o comunicare eficienta in afaceri.
Conditii pentru participare:
  • interes pentru unul din domeniile: International Public Relations / Communication / Business
  • inscriere la office@integraledu.ro sau la numarul de telefon 021 311 05 72

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile.

Workshop-ul are rolul de a oferi tinerilor oportunitatea de a alege cele mai potrivite programe de studiu pentru viitorul lor cu sprijinul reprezentantilor universitatii si al consultantilor INTEGRAL Programe Educationale, partener oficial HAN University in Romania.

Despre HAN University, Olanda
HAN University este printre cele mai bune 10 institutii de invatamant cu orientare profesionala din Olanda. Situata in orasul Arnhem,la numai o ora de mers cu trenul din capitala Amsterdam, universitatea dispune de o biblioteca extinsa, calculatoare moderne, librarie proprie si sali de conferinte pentru desfasurarea orelor de curs, toate cu dotari tehnice excelente. Procesul de predare este intensiv, clasele sunt mici, fapt care permite contactul personal nu numai intre studenti, dar si intre studenti si profesori. In paralel, Universitatea ii ajuta pe studenti sa-si dezvolte spiritul de afaceri, sa dobandeasca abilitati practice si organizatorice, prin munca in Student Management Association (SMA). Asociatia organizeaza si intalniri intre facultatile universitatilor, intalniri cu lectori-invitati, ateliere de lucru, zile tematice.

Anul acesta, International Business and Management Studies din cadrul HAN University of Applied Sciences a fost cotat drept Numarul 1 in Olanda, in randul programelor de studiu avand aceasta orientare.

Programe universitare:
  • Automotive Engineering
  • Business Management Studies
  • Communication
  • Finance and Control
  • International Business and Management Studies
  • Life Sciences
  • Logistics Management (Economics)

Pentru informatii suplimentare:
INTEGRAL Programe Educationale
www.integraledu.ro; www.worldeducation.ro
Bucuresti
Bd. General Gh. Magheru nr. 41, et.1, ap.1, Sector 1
Tel: 021 311 05 72 / E-mail: office@integraledu.ro