studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » BURSA MASTER ERASMUS MUNDUS

BURSA MASTER ERASMUS MUNDUS

Publicat: 18 Feb 2010 | Vizualizari: 2923

Universitatea St Etienne din Franta ofera burse de studii numita “Color in Informatics and Media Technology” (CIMET).

Aceasta bursa de studii este in valoare de 20.000 de euro si acopera cheltuieli corespunzatoare celor 2 ani de durata a studiilor.

Termen limita pentru a aplica la aceasta bursa este 9 mai 2010.

Bursa de master CIMET este adresata studentilor romani cu o licenta in informatica, matematica sau fizica.

Universitatea St Etienne pune la dispozitia studentilor romani cu o licenta in informatica, matematica sau fizica o bursa de studii de 2 ani in cadrul programului de Master stiintific intitulat: "Color in Informatics and MEdia Technology"-CIMET.

Programul de studii al acestui masterat este interdisciplinar, cuprinzand domenii diverse. Primul semestru va fi dedicat cursurilor de fundamentare necesare studentilor inainte de a incepe specializarile pe care le vor urma.

n al doilea semestru, studentii vor trebui sa isi aleaga o prima specializare, inainte de a o incepe pe cea de-a doua. Aceste cursuri se vor desfasura fie in Granada fie in Saint Etienne. Cursurile pentru cea de-a doua specializare, din semestrul trei, vor avea loc fie in Joensuu fie in Gjovik.

Cursurile vor fi predate in limba engleza. Programul de studii CIMET se adreseaza studentilor atat din tarile UE cat si din afara spatiului european, care au cunostinte avansate de limba engleza (TOEFL).

In fiecare an vor fi integrati in acest program cate 30 de studenti. Candidatii vor fi evaluati dupa criterii de excelenta academica. Candidatii trebuie sa detina o diploma de studii de licenta in fizica, matematica sau IT.

Pentru mai mai multe detalii, dati click aici.


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00