studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » INSCRIERI PENTRU BURSA PRIVATA 'ORIZONTURI DESCHISE' , ANUL DE STUDIU 2009 - 2010

INSCRIERI PENTRU BURSA PRIVATA 'ORIZONTURI DESCHISE' , ANUL DE STUDIU 2009 - 2010

Publicat: 27 Mai 2009 | Vizualizari: 2901

Pentru bursele care vor fi acordate in anul de studiu 2009-2010, inscrierile se pot face intre 15 aprilie si 15 iunie 2009.
Pentru a aplica:

- solicitantii burselor trebuie sa completeze on-line pe website-ul fundatiei http://www.fundatiadinupatriciu.ro/) formularul de candidatura
- formularul odata completat, trebuie imprimat, semnat si transmis prin posta Fundatiei, alaturi de restul documentelor din componenta dosarului, respectiv:
- copie dupa cartea de identitate,
- copii legalizate dupa diplomele obtinute pana la data solicitarii bursei si foi matricole pentru ciclurile de studii superioare deja absolvite,
- documente care sa ateste acceptarea solicitantului intr-un program masteral/doctoral in afara tarii si costurile implicate,
- o justificare de maxim 2 pagini relativ la importanta respectivei formatii pentru solicitant;
- doua scrisori de recomandare din partea unor membri ai comunitatii academice din tara/strainatate care sa sustina cererea solicitantului bursei.
Ca si in anul precedent, dosarele vor fi evaluate de catre un Comitet de Incredere, iar rezultatele vor fi aduse la cunostinta publicului si a bursierilor in data de 18 iulie, pe website-ul Fundatiei si in presa nationala.
Pentru mai multe detalii referitoare la programul de burse `Orizonturi Deschise`, va rugam accesati pagina de Internet a programului http://www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/orizonturi-deschise.


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00